Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

El.paštas
Mastervolt MLI Ultra 12/1250

Sandėlyje: 1
Kaina: 1 450,00 €
Prekės aprašymas

Sunkios apkrovos, išskirtinis našumas

MLI serija užtikrina išskirtinį ličio jonų našumą net ir pačiomis atšiauriausiomis sąlygomis, pvz., didelėmis įkrovimo ir iškrovimo srovėmis, drėgna aplinka, mechaniniais smūgiais ar vibracija. Tai pasiekiama sujungiant mūsų geriausias ličio ir geležies fosfato (LiFePO4) elementus su patentuota baterijų valdymo sistema (BMS) tvirtame, vandeniui atspariame korpuse.

Sudėtinga Mastervolt BMS užtikrina optimalų kiekvieno atskiro elemento naudojimą. Integruotas akumuliatoriaus stebėjimas suteikia tikslią ir naujausią informaciją apie akumuliatoriaus būseną. Integruotas NMEA2000, CZone ir MasterBus ryšys leidžia visiškai integruoti sistemą, kad būtų užtikrintas geriausias įkrovimas ir maksimaliai pailgintų akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

Savarankiškai besimokantis balansavimo algoritmas

MLI Ultra akumuliatoriuose yra savaime besimokantis balansavimo algoritmas, kuris numato kiekvienos atskiros baterijos elemento elgseną ir aktyviai balansuoja, todėl įkrovimo ciklas yra greitesnis ir efektyvesnis. Savaiminio mokymosi sistema pašalina nereikalingą įtampą ląstelėms, todėl baterijos veikimo laikas dar ilgesnis.

Integruotas akumuliatoriaus jungiklis

Integruotas akumuliatoriaus apsauginis jungiklis atjungia akumuliatoriaus elementus, jei atsiranda sutrikimų. Tai pagrįsta išmaniaisiais algoritmais, analizuojančiais visas akumuliatoriaus būklės detales, pvz., įkrovimo srovę, temperatūrą, elementų detales ir kt. Kai kiti integruoti jungikliai turi srovės apribojimus, MLI Ultra 1250 nuolat tieks iki 200 amperų energiją.

„Plug and play“ naudojant automatinę konfigūraciją

Įdiegti ličio jonų akumuliatorių dar niekada nebuvo taip paprasta. Prijunkite MLI Ultra 1250 prie bet kurio palaikomo Mastervolt įkroviklio, prijunkite ryšio kabelį ir akumuliatorius automatiškai visiškai sukonfigūruoja įkroviklį, kad jis atitiktų akumuliatorių. Tokiu būdu užtikrinamas sklandus ir be rūpesčių įkrovimas be jokių konfigūravimo įrankių.

Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Ši prekė dar neturi atsiliepimų.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti

Neseniai žiūrėjote

Rezultatai 1 iš 1 Rodyti daugiau